ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс закоханих. Пара з найцікавішою історією проведе безкоштовні вихідні у Львові

|

 

Львівська мерія оголосила конкурс для закоханих. Парі з найцікавішою історією кохання пропонують незабутні вихідні у Львові. Як повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради, закоханим обіцяють розкішний готель, вечерю в ресторані, екскурсію старовинними вулицями.

26-27 квітня пара-переможець проведе дві ночі у розкішному готелі «Асторія» та повечеряє в ресторані «Mon Chef». Відомий львовознавець Ілько Лемко влаштує для неї авторську екскурсію старовинними вулицями міста. Закохані скуштують запашної львівської кави, отримають унікальні знижки на шопінг у ТЦ Магнус. «Все це очікує у Львові на пару з найбільш зворушливою історією», – зазначили у відділі промоції міста Львова.

«Умови конкурсу дуже прості. Ви повинні: бути закоханими, бути повнолітніми та в оригінальний спосіб розповісти про ваше кохання. Історію кохання потрібно подати у письмовій формі, візуалізація лише вітається, це можуть бути фотографії, відео, чи інфографіка», – додали організатори заходу. На сьогодні на участь у конкурсі уже надіслали 12 історій кохання.

Конкурс відкритий як для львів’ян, так і для жителів інших міст України. Роботи слід надсилати на [email protected] до 21 квітня 2014 року. Пару-переможця обиратиме компетентне журі. Переможців оголосять 22 квітня.

Нагадаємо, конкурс «Вікенд для закоханих» у Львові проводиться втретє. Переможцем минулорічного конкурсу стала пара з м. Сімферополz, у 2012 – пара з Луганська. Минулого року 17 пар з дев’яти міст прислали свої історії, які географічно презентували усю територію України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *