ОСТАННІ НОВИНИ

Чергові замасковані цигарки виявили на кордоні

|

З наближенням туристичного сезону кількість бажаючих відвідати сусідні країни традиційно збільшується. Зокрема, під час вихідних днів пункти пропуску на українсько-польському кордоні вже працюють в режимі свого максимального навантаження. Однак серед звичайних законослухняних громадян, які перетинають кордон, завжди трапляються і такі, що ладні скористатись «сезонним ажіотажем» на кордоні задля власної користі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

В цілому, тільки протягом вихідних днів у пунктах пропуску «Шегині» та «Краковець», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону, оглядаючи спільно з митниками транспортні засоби подорожуючих, виявили більше 4 тисяч пачок цигарок. Тютюновий крам було сховано у спеціально облаштованих тайниках та конструктивних порожнинах автомобілів. В обох випадках керували автівками громадяни Польщі.

Цигарки було вилучено працівниками митниці та складено протоколи про порушення митних правил. Відповідно правопорушники повинні будуть сплатити штрафи у сумі оцінки незаконно переміщуваного товару, а власник переобладнаного авто ще й позбудеться свого залізного товариша.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *