ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові змінюють межі пішохідної зони

|

Виконавчий комітет прийняв рішення про внесення змін до «Схеми організації руху транспорту та пішоходів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Сьогодні, 7 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету ЛМР, на якому було прийнято рішення «Про погодження проекту внесення змін до «Схеми організації руху транспорту і пішоходів у центральній частині м. Львова з пропозиціями по створенню пішохідних зон». Відповідний проект було розроблено ДП ДІПМ «Містопроект».

«Йдеться про внесення змін до Схеми організації руху транспорту в центральній частині міста Львова та створення пішохідної зони, обмеженої пр Свободи, вул Торговою, вул Гоголя, вул Підвальною, пл Митною, Соборною, пл. Галицькою… Суть полягає в тому, що Середмістя пропонується для пішохідного руху, а також формування місць для паркування, в тому числі, на вул Валовій. Також ми вводимо такі поняття, як боларди, які обмежують заїзди на пл. Ринок. Залишається тільки проїзд для громадського транспорту, зберігаючи пішохідну зону», – зазначив Андрій Павлів, директор департаменту містобудування ЛМР.

Варто додати, що схема організації дорожнього і пішохідного руху в центральній частині Львова була розроблена ще у 1998 році.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *