ОСТАННІ НОВИНИ

«Atlasjet Ukraine» зацікавлена окупованим Кримом

|

Авіакомпанія «Atlasjet Ukraine» активно готується виконувати внутрішні та міжнародні рейси. В планах компанії також були польоти в Крим, однак згідно міжнародних норм зараз це неможливо. Про це в коментарі «Львівському порталу» повідомив генеральний директор авіакомпанії «Atlasjet Ukraine» Сергій Підгородецький.

За словами С. Підгорецького Крим залишатиметься у майбутніх планах авіакомпанії.

«Це не в нашій компетенції змінити заборону виконання рейсів на півострів. Але як тільки з’явиться будь-яка юридична можливість та доступ до Криму, ми звісно хотіли б освоїти й цей напрямок», – сказав він.

Водночас гендиректор запевняє, що невдовзі зі Львова «Atlasjet Ukraine» виконуватиме близько 7 рейсів в тиждень. Окрім внутрішнього вони розраховують й на міжнародне сполучення.

«Зі Львова ми розвіватимемо західні напрямки до Європи, які розширюватимуть в майбутньому… Україна добиватиметься скасування візового режиму і ми маємо наміри відкривати нові сполучення, і залучити нові потоки пасажирів… Водночас напрямки на Схід, зокрема Росію, для нас теж бажані», – сказав він.

Нагадаємо, що у Львові презентували новостворену українську авіакомпанію «Атласджет Україна», яка є «дочкою» турецької компанії «Atlasjet Airlines». Освоювати ринок новий авіаперевізник почне з травня цього року. Місцем базування авіаперевізника став Міжнародний аеропорт «Львів» та аеропорт «Бориспіль»

Також нагадуємо, що Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) заборонила польоти у Сімферополь та Севастополь.

Євроконтроль, згідно з Конвенцією ICAO про міжнародну цивільну авіацію, не буде визнавати будь-які односторонні декларації аеронавігаційного обслуговування над будь-якою частиною українського повітряного простору, видані не українською владою.

Таке рішення було прийнято після окупації Кримського півострова Росією

Фото: Spotters.net.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *