ОСТАННІ НОВИНИ

Львів «чепуриться» до Великодня

|

Районні адміністрації Львова до великодніх свят проводять прибирання та благоустрій своїх територій – ремонтують дорожнє полотно, тротуарну плитку на хідниках, фарбують турнікети, тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ми прибираємо і облаштовуємо доріжки, перекопуємо ті, які затоптані, сіємо траву. Також ми проводимо роботу з власниками приватних садиб. 24-28 березня ми обходили власників приватних садиб з проханням виконати усі роботи з благоустрою територій до Великодня. Оскільки не всі власники відгукнулися на наше прохання, ми робитимемо повторний обхід. Також до Великодня ми плануємо провести ремонт доріг на вулицях Кавалерідзе та Рахівській», – розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

У Залізничному районі до Великодня проводиться цілий комплекс робіт з благоустрою. «Проводиться зокрема ремонт дорожнього покриття, планова обрізка дерев, реконструкція тротуарної плитки на хідниках, фарбування турнікетів, фарбування цоколів, тощо. Вчора, наприклад, асфальтували вул Ряшівську, сьогодні розпочинають роботи на вул Виговського, Курмановича. Вже знято і покладено новий асфальт на вул Суботівській, Леваднівській, Ряшівській, Патона, Руднянській», – розповіла голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *