ОСТАННІ НОВИНИ

На завтра метеорологи прогнозують сильні вітри

|

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у Львові 3 квітня вдень гроза, пориви південного вітру 15–20 м/с. Температура повітря вдень 15°–17° тепла, вночі 0–2° тепла.   Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

4 квітня хмарна погода, часом дощі. Вітер північний 9–14 м/с. Температура повітря вночі 1–6° тепла, вдень 10–15° тепла.

5 квітня мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7–12 м/с. Температура повітря вночі 0–5° морозу, вдень 10–15° тепла.

«Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами. Тому закликаємо наших мешканців: перше – одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись. Друге – зачиняти вікна та двері зі склом. Третє – йдучи через парки чи поблизу дерев, бути уважними, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм. Четверте – обірвані дроти дуже небезпечні. В разі виявлення таких дротів, не доторкайтесь до них і відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15-80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації», – повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій ЛМР Віктор Іваніцький.

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити особливу небезпеку при сильному шквалистому вітрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *