ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові взялися за ремонт доріг

|

На львівських дорогах кипить робота – з учорашнього дня тут проводять картові ремонти. Зараз найбільш проблемні ділянки перекривають невеликими картами, а за покращення погодних умов їх оновлять великими. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради, посилаючись на районні адміністрації міста.

«Вчора ми завезли близько 40 тонн асфальту для покриття вулично-шляхових мереж. Тільки-но завершили готувати вул. Суботівську до асфальтування, зараз розпочинаємо роботи на вул. Широкій, незабаром – на вул. П. Калнишевського», – зазначив начальник відділу комунального господарства ЗРА Р. Покотайло.

Тривають роботи і у Франківському районі міста. Як повідомив заступник голови РА О. Тимчишин, вчора було заасфальтовано частину вул. В. Великого (26-34), до середи планується завершити її повністю. У планах – здійснити покриття невеликих вуличок і приступити до вул. А. Сахарова.

Як повідомляють у Галицькій РА, зараз тут покривають невеликими картами вул. Стуса і продовжать роботи на всіх великих вулицях району.

«Погодні умови дозволяють, відтак наразі розпочали картовий ремонт на вул. Зеленій і рухаємось далі в бік центру. Найближчим часом розпочнемо роботи на магістральних вулицях, зокрема на вул. Пасічній, Д. Вашингтона, Ш. Руставелі, Личаківській та інших», – розповів Ю. Равлик, начальник відділу комунального господарства Личаківської РА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *