ОСТАННІ НОВИНИ

Сепаратистська «Рада Криму» заявляє про присвоєння континентального шельфу

|

Незаконна «Державна Рада Республіки Крим» постановила визнати власністю РК континентальний шельф і майно «Чорноморнафтогазу». Про це йдеться в постанові кримського парламенту «Про питання енергетичної безпеки республіки Крим», передають «Коментарі».

«Встановити, що власністю Республіки Крим є рухоме і нерухоме майно публічного акціонерного товариства «Державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз», розташоване на території Республіки Крим, її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони, що увійшло і не увійшло до статутного капіталу ДАТ «Чорноморнафтогаз» у складі необігових (в тому числі нематеріальних) і обігових активів, у тому числі державне (України) майно, передане йому у користування та перебуває на балансовому і позабалансовому обліку, а також рухоме і нерухоме майно Публічного акціонерного товариства «Укртрансгаз», розташоване на території Республіки Крим, що увійшло і не увійшло до статутного капіталу ПАТ «Укртрансгаз» і знаходиться на його балансовому і позабалансовому обліку, у складі необігових (в тому числі нематеріальних) і обігових активів», – йдеться в постанові.

Крім того, сепаратисти вирішили привласнити майно «Феодосійського підприємства із забезпечення нафтопродуктами».

Керувати вкраденою власністю злочинці призначили «Міністерство палива та енергетики Республіки Крим».

Як повідомляли «Коментарі», результати голосування у Криму відмовилися визнавати Японія, США, Канада, Франція, Великобританія і Грузія.

У Комітеті виборців України повідомили, що голосування в Криму має нічого спільного зі справжнім волевиявленням. Зокрема, хід «референдуму» можна порівняти зі «зйомками дорогого блокбастера для російського телебачення».

За інформацією КВУ, під час «референдуму» були допущені окремі порушення. Головним інструментом фальсифікацій Крисько називає спрощену процедуру внесення людей в додаткові списки прямо на виборчій дільниці в день голосування. Кількість людей, внесених таким чином у списки в ряді дільниць, він називає «аномальною».

При цьому спостерігачі з РФ заявили, що референдум відбувся у повній відповідності до норм Конституції Автономної Республіки Крим.

Коментарі

Джерело фото: chernomorneftegaz.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *