ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи обговорили з громадськістю принципи кадрової політики на Львівщині

|

Сьогодні відбувся круглий стіл за участі представників львівського Майдану, депутатів обласної та міських рад, народних депутатів від Львівщини щодо питання принципів і підходів в кадровій політиці.

Зокрема, усі учасники обговорення погодились з тим, що при кадрових ротаціях в області потрібно дотриматись таких основних принципів: підтримка з боку місцевих «майданів»; сприйняття кадрів професійним середовищем; узгодження кадрових пропозицій з народними депутатами від Львівщини; формування кадрового потенціалу за принципами створення уряду народної довіри; врахування пропозицій громадських та партійних організацій.

Окрім того, обговорили можливі кандидатури для розгляду новопризначеним головою Львівської облдержадміністрації Іриною Сех. Обговорили кандидатури із середовища громадськості, представників Майдану та депутатів різних рівнів. Основними критеріями, які висувались до кандидатів були – професійність та відповідальність. 

Запропонований список кандидатур подаватиметься для обговорення з іншими політичними силами, а також буде погоджуватись з львівським Майданом та усім громадським середовищем Львова та області.

Окрім того, присутні одноголосно погодились з тим, що повинні бути звільненні усі старі керівники найбільш дискредитованих структур – обласних  управлінь екології, держархбудконтролю, юстиції та держкомзему та інших.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *