ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського податківця спіймали на хабарі у 8 тис грн

|

У Львові правоохоронці викрили посадовця який отримав від місцевого підприємця неправомірну вигоду у сумі 8 тисяч гривень за не проведення зустрічних перевірок та формальне зняття сум податкового кредиту після закінчення позовної давності.

Про це Львівському порталу повідомили у  ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Співробітники Управлінням по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області під процесуальним керівництвом   прокуратури області під час одержання неправомірної вигоди. викрили одного з керівників відділу перевірок платників податків управління податкового аудиту районного ДПІ міста Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області.

«Посадовець вимагав та отримав грошові кошти у сумі 8000 гривень від місцевого підприємця за не проведення зустрічних перевірок та формальне зняття сум податкового кредиту після закінчення позовної давності», – повідомив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинність ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Василь Телиця.

Під час проведення санкціонованого обшуку, правоохоронці вилучили у зловмисника грошові кошти

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 (готування до злочину) та за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *