ОСТАННІ НОВИНИ

Сех застерігає львів’ян від збройних вояжів до Криму

|

Голова Львівської обласної організації ВО “Свобода”, народний депутат України Ірина Сех закликає громаду Львівщини не піддаватися на заклики озброюватися та вирушати до Криму.  Вона наголошує, що у цей відповідальний час не можна піддаватися на провокації – треба мобілізуватися й діяти скоординовано.

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОО ВО “Свобода”.

“Заклики сумнівних осіб озброюватися і їхати до Криму – це провокація, яка вигідна лише  кремлівському агресорові. Це йому потрібна як аргумент для виправдання свого вторгнення на територію України картинка “з озброєними фашистськими молодчиками”, які загрожують мирному населенню. А це означає, що вашим патріотизмом, жертовністю, щирим бажанням захистити рідну землю можуть скористатися ворожі сили.

У цей важкий для держави час мусимо мобілізуватися і бути готовими захистити свою Вітчизну. Однак маємо діяти скоординовано, виконувати накази уповноважених на це органів державної влади, маємо стати єдиною монолітною силою в протистоянні з ворогом, який вже стоїть біля наших воріт. Ми не дозволимо агресорові зруйнувати наші здобуті величезною ціною свободу й незалежність”, – зазначила Ірина Сех. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *