ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської облради обговорили з делегацією Посольства Франції в Україні ситуацію в Україні

|

Депутати Львівської облради обговорили з делегацією Посольства Франції в Україні ситуацію в Україні

До Львівської області з інформаційною місією прибула делегація Посольства Франції в Україні, яку очолює Перший секретар Посольства Франції в Україні пані Жюлі Фор. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР. Також до складу делегації увійшли аташе з питань співробітництва, координатор «Альянс Франсез» в Україні Марі-Аннік Дюар, Директор ЛМГО «Альянс Франсез» м. Львова Бернар Уліат, Почесний консул Франції у Львові Данило Ярема.

Під час зустрічі із делегацією, яка відбулась 27 лютого у Львівській обласній раді, обговорили події, що нещодавно відбулися у нашій державі та в області зокрема, а також – перспективи на майбутнє. Голова фракції фракції ВО «Свобода» Андрій Холявка, голова фракції «Удар Віталія Кличка» Оксана Юринець, голова фракції Народного Руху України Андрій Корнат відповіли на запитання членів французької делегації стосовно політичної ситуації, яка склалася у нашій державі, розповіли про проблеми, які зараз є, та про напрямки подальшої співпраці Франції та України.

Андрій Холявка подякував представникам Франції за підтримку Франції революції в Україні. Зі свого боку Оксана Юринець відзначила, що Франція може налагодити співпрацю з Львівщиною у галузях промисловості та сільського господарства. Андрій Корнат зупинився на проблемах місцевого самоврядування, необхідності децентралізції влади в Україні. Представники французької сторони відзначили зацікавленість та підтримку їхньої держави тим процесам, які зараз відбуваються в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *