ОСТАННІ НОВИНИ

Призначено нового керівника української ДАІ

|

Начальник Головного штабу МВС України Володимир Березан представив особовому складу нового начальника Державтоінспекції України. Ним став полковник міліції Анатолій Сіренко.

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

Представляючи нового очільника ДАІ України, Володимир Березан зазначив, що Анатолій Сіренко є досвідченим фахівцем, має значний досвід практичної та управлінської роботи саме в Державтоінспекції. Анатолій Сіренко розпочав службу в Державтоінспекції в 1984 році й пройшов шлях від простого інспектора до керівника підрозділу. У різні роки очолював Управління Державтоінспекції Київської області та    м. Києва.

Володимир Березан зазначив, що наразі головні задачі працівників органів внутрішніх справ – це охорона громадського порядку,  боротьба з корупцією, налагодження діалогу з населенням.

свою чергу Анатолій Сіренко наголосив, що він докладе усіх зусиль для  виконання завдань, які наразі стоять перед Державтоінспекцією. Головне, впевнений новий керівник ДАІ – це повернення довіри населення до працівників міліції.

Також наразі нагальними питаннями є взаємодія з об’єднаннями громадських активістів та органами місцевого самоврядування для стабілізації ситуації в країні та забезпечення правопорядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *