ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю молитовний Майдан Львова оголосить хвилю солідарності з народом України

|

Молитовний Майдан закликає українців та друзів України присвятити 15 хвилин єднанню з київським Майданом. Приєднатися до «всесвітнього флеш-мобу» потрібно о 15:00 год. у неділю, 23 лютого. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Якщо ваша душа зараз у Києві, але ви не можете туди приїхати – вийдіть на свій Майдан! Хоч де ви будете у цю неділю, 23 лютого, о 15 год. за своїм місцевим часом вийдіть зі свого приміщення, станьте на вулиці – поодинці або разом зі своїми родичами чи друзями – і присвятіть 15 хвилин символічному єднанню з київським Майданом. Хай синій і жовтий кольори України, прапор вашої країни, вишиванка чи сакральний символ у ваших руках символізують цю суголосність наших душ. Хай прокотиться земною кулею хвиля нашої солідарності з людьми на Майдані. Ціною власного життя вони обстоюють свободу і гідність людини – гідність, яку ми всі поділяємо. Будьмо солідарними з безжально убієнними невинними героями.

Підтримаймо їхні скорботні родини. Брутальне насильство й аморальна сила не здолають нас! Правда й гідність переможуть! Ви можете цьому посприяти. Ви можете допомогти, щоб мільйони людей захистили своє майбутнє! Просимо поширити це звернення», – йдеться у зверненні Молитовного майдану Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *