ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові горить КПП військової частини на Рубчака

|

Після подій у Києві, львів’яни сьогодні не стали обмежуватись блокуванням військової частини на вулиці Рубчака, а намагаються завдати якомога більше шкоди місцевим воякам. Як інформує кореспондент Львівського порталу з місця події, там палає КПП та вхідна брама, яка веде до частини. Аби вогонь був більшим, протестувальники принесли чимало шин та всілякого непотребу, що добре горить.

Приміщення, де зазвичай знаходиться охорона частини, розбите вщент.

Біля військової частини зібралось близько 3-4 тисяч людей, більшість з них співають гімн і спостерігають за тим, що відбувається.

Проте є активісти, які готують коктейлі Молотова і налаштовані доволі агресивно. Нещодавно у сторону громадян з військової частини летіли світло-шумові гранати. Але зараз там не відбувається активних дій.

 

Подейкують, що львівських бійців мали цього вечора відправляти на Київ. Начебто була команда виїзду у повній екіпіровці, відтак під частиною дуже швидко зібралась чимала кількість львів’ян.

Варто зазначити, що на найближчій АЗС прослідковується пожвавлення. Попри те, що там немає жодної автівки, багато людей купують бензин, заливаючи його прямо у каністри.

Фото: Tanya Turchyna

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *