ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ полює за машинами з піском, яким укріплюють барикади

|

Барикади на Майдані та Грушевського стрімко тануть через лютневе тепло, йдеться у сюжеті ТСН.

У деяких місцях барикади тепер не перевищують двох метрів, а до неділі від них залишаться лише порожні мішки. Тож активісти, аби втримати зайняті позиції, почали завозити пісок, яким планують укріпити фортеці довкола Майдану. Побутове сміття не використовують, адже тоді, кажуть, будь-хто зможе підпалити барикаду.

Барикада на Інститутській, що з`явилась найпершою, поки що єдина, яка не боїться “плюса”: тут 30 кубів піску склали на зварену конструкцію з бочок. Мітингувальники кажуть, що вона тепер така міцна, що й “танком не розвалиш”.

Слідом за цією планується укріплення й інших ліній оборони. Проте найбільше на пісок чекають саме на барикадах на вулиці Грушевського, адже заслону між мітингувальниками та силовиками майже не залишилось.

Сотник Василь каже, що на укріплення цієї лінії необхідно 5 тис. мішків із піском. Їх замовили тиждень тому, але і досі чекають.

На Євромайдані не приховують, що слідом за дровами та шинами у місті відкрилось полювання на машини з піском. Наче на підтвердження цих слів, нашій знімальній групі неподалік від Майдану попався КамАЗ, який зупинили інспектори ДАІ. Хоча, як стверджує водій, правил він не порушував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *