ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі засудили чоловіка, що жорстоко побив товариша

|

Дрогобицький міський суд виніс вирок чоловікові, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму товаришеві, в результаті яких, потерпілий отримав інвалідність першої групи.

Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

В середині грудня 2013 року, двоє приятелів з’ясовуючи між собою стосунки розпочали бійку, застосовуючи при цьому палиці та арматурні прути. Згодом, один із чоловіків взяв камінь та почав бити ним по голові товариша. Лише після того, як чоловік знепритомнів він перестав наносити удари та викликав швидку медичну допомогу.

Після отриманих травм, потерпілий не в стані самостійно пересуватися, його здоров’я залишається незадовільним, необхідне інтенсивне лікування, що вимагає постійного догляду та фінансових витрат. Потерпілий лікарською комісією визнаний інвалідом першої групи.

Дрогобицький міськрайонний суд визнав винним зловмисника, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження та призначив йому покарання у вигляді п’яти років та шести місяців позбавлення волі. Також суд призначив стягнути з обвинуваченого на користь потерпілого 6 395 гривень матеріальної шкоди та 30 000 гривень моральної шкоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *