ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині збільшили фінансування мікропроектів місцевого розвитку

|

Львівська обласна рада збільшила співфінансування мікропроектів місцевого розвитку з бюджету області до 6 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

У бюджеті Львівської області на 2014 рік депутати обласної ради передбачили співфінансування мікропроектів місцевого розвитку, проектів міжнародної технічної допомоги та заходів з енергозбереження. У 2014 році Львівська обласна рада і надалі працюватиме відповідно до принципів конкурсного відбору та співфінансування. Зокрема, цього року в бюджеті області збільшено обсяг фінансування Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів до 6 млн. грн., а для реалізації Програми розроблення містобудівної документації у Львівській області визначено 1 млн. грн.

Окремо обласна рада, в рамках реалізації Програми розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 роки, передбачила 3,1 млн. грн. на співфінансування мікропроектів місцевого розвитку в галузі освіти. Зважаючи на можливість залучення додаткових джерел фінансування для розвитку територій, цього року вперше передбачено кошти для співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *