ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» попереджає про теракт, який ФСБ спробує здійснити від їхнього імені

|

Федеральна служба безпеки Росії за підтримки МВС нібито готують терористичні акти від імені об´єднання з метою дискредитації

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook від імені центрального штабу «Правого сектора» написав один з лідерів об´єднання Дмитро Ярош.

«Ми з декількох джерел отримали оперативну інформацію про те, що найближчим часом не виключено проведення низки терористичних актів, спрямованих на очорнення «Правого сектору» та інших силових структур Майдану, на сіяння паніки в суспільстві, наростання сепаратистських тенденцій і створення базису для розширення репресій», – написав активіст.

За його інформацією, «про ймовірність вчинення терористичних актів також свідчить заява міністра МВС Захарченка, згідно з якою «праві» ніби самі готуються до скоєння терактів».

Ярош зазначає, що теракт може готується ФСБ з можливою підтримкою представників МВС.

«Правий сектор» офіційно заявляє, що не готує ніяких терористичних актів. Сама думка про використання терактів, при яких могли б постраждати невинні люди, для нас неприпустима. Причому  йдеться не тільки про неетичність таких «методів боротьби», але і про те, що вони не мають нічого спільного зі стратегією національної революції», – написав активіст.

Нагадаємо, Служба безпеки України активізує роботу Антитерористичного центру у зв´язку з погрозами терактів у країні. Зокрема, аеропорт Бориспіль посилив контроль за безпекою.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *