ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні почався відстріл суддів?

|

В лікарні у Кременчуці помер суддя Автозаводського районного суду, якого вчора підстрелив невідомий. Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

За повідомленням, постраждалий помер у лікарні сьогодні вночі, приблизно о 1:40.

Нагадаємо, 11 лютого у Кременчуці невідомий скоїв декілька пострілів у суддю Автозаводського районного суду, коли той повертався до дому з роботи.

Наразі Крюківським райвідділом Кременчуцького МВ УМВС України в області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 “Замах на вбивство” КК України. Створено слідчу групу. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура м. Кременчука. Хід розслідування взято на контроль прокуратурою Полтавс області.

Суддю застрелили із зброї, що стріляє мисливськими набоями із шротом. Як повідомили у МВС, слідство наразі розглядає 2 основні версії вбивства.

Як зазначили у міліції, наразі встановлено, що суддя отримав вогнепальні поранення із невстановленої зброї, що стріляє мисливськими набоями.

“Експертиза повинна встановити, що це була за зброя: мисливська рушниця, обріз чи саморобна зброя. Пострілів було 2: перший заряд шроту влучив у стегно, другий у спину. Стріляли, відповідно, у спину. Слідство розглядає кілька версій замаху на вбивство, проте вичленувались 2 основні — це особиста неприязнь до судді та його професійна діяльність”, — зазначили у міліції.

Правоохоронці також додали, що наразі вся міліція Кременчуцького району та СУ УМВС Полтавщини працюють у посиленому режимі.

УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *