ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді затримали хулігана-грабіжника

|

Працівники сектору карного розшуку Червоноградського міського відділу міліції розкрили два злочини, які скоїв 28-річний місцевий мешканець.

Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за шахрайства та крадіжки, а також відбував іспитовий строк покарання.

«Одного вечора, чоловік знаходився біля кафе в стані алкогольного сп`яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків зі своїм знайомим, він навмисно вдарив його кулаком в обличчя, в результаті чого спричинив йому тілесні ушкодження», – повідомив заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Андрій Дикий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Правоохоронці встановили, що в грудні місяці 2013 року чоловік знаходився на автовокзалі та перебував у стані алкогольного сп`яніння. З метою незаконного заволодіння мобільного телефону, зловмисник підійшов до незнайомця та наніс кілька ударів кулаками по голові і обличчю та викрав у нього мобільний телефон марки «Нокіа».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *