ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили потужну підпільну фабрику тютюнових виробів

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури виявили і припинили діяльність нелегальної фабрики по виробництву цигарок у Миколаївському районі. Про це Львівський портал повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У рамках відкритого кримінального провадження за ознаками ч.2 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) та ч.2 ст.229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмово найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України правоохоронці встановили, що у Львівську область контрафактні тютюнові вироби з підробленими акцизними марками надходять з Миколаївської області.

Підпільна фабрика була розташована на території колишнього консервного заводу в одному з райцентрів Миколаївської області і спеціалізувалась на виробництві контрафактних цигарок відомих торгівельних марок.

Потужності сучасного промислового конвеєра, виробництва Англії, дозволяли виготовляти більше ніж, 3 мільйони пачок контрафактних цигарок на місяць. У подальшому ця нелегальна продукція розповсюджувалась на територію України, зокрема частина її надходила і у Львівську область.

На фабриці працювали наймані працівники, виробничий процес був організований у дві зміни. У результаті проведених обшуків оперативники вилучили 15 тонн промислової сировини, готової до фасування, а також більше ніж 150 тисяч пачок вже виготовлених цигарок та більше мільйона підроблених марок акцизного збору. Викрито майже два десятки осіб, причетних до незаконного виготовлення тютюнових виробів, серед них і організаторів незаконного виробництва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *