ОСТАННІ НОВИНИ

Торік львів’яни отримали соціальних гарантій на суму 700 млн грн

|

У Львові мешканці все активніше звертаються за отриманням різного роду соціальних гарантій, таких як: державні допомоги сім’ям з дітьми, субсидії, відшкодування пільг, одноразових допомог тощо з різних рівнів бюджету. У 2013 році управлінням соціального захисту профінансовано різних видів соціальних гарантій на суму близько 700 млн грн. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, станом на січень 2014 року на обліку в управлінні соціального захисту Львівської міської ради перебуває більше 54,3 тис. одержувачів державних соціальних допомог, видатки на фінансування яких склали левову частину – 528,4 млн. грн.

«Найбільша сума виплат державних допомог припадає на виплату одноразової допомоги при народженні дитини 278,4 млн. грн. Станом на січень поточного року в управлінні соціального захисту Львівської міськради обліковано більше 18 тис. одержувачів цього виду допомоги», – розповіла начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович. Важливо нагадати, що прийом громадян у «єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; з вівторка по четвер – з 08 до 19 год.; п’ятниця – з 09 до 14 год. Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «онлайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *