ОСТАННІ НОВИНИ

В авіакомпанії розповіли, як здешевити переліт

|

«Візз Ейр Україна» сьогодні повідомила про введення нових правил реєстрації на рейси авіакомпанії з кінця лютого цього року. У випадку реєстрації на рейс через інтернет послуга буде безкоштовною. Якщо ж пасажири проходитимуть реєстрацію в аеропорту, їм потрібно буде оплатити додатковий збір у розмірі 115 грн. Нові правила набирають чинності на всіх рейсах, які виконуватимуться з 26 лютого 2014 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі компанії.

Такий крок дасть змогу авіакомпанії скоротити витрати на наземне обслуговування і пропонувати пасажирам доступні ціни на авіаперельоти. Додатковий збір за реєстрацію в аеропорту заохочуватиме пасажирів проходити реєстрацію на рейси через інтернет, таким чином, це дозволить «Візз Ейр Україна» оптимізувати витрати, пов’язані з реєстрацією пасажирів в аеропорту, яка займає досить тривалий час. Дана ініціатива є частиною програми авіакомпанії, метою якої є покращення якості обслуговування пасажирів і забезпечення низьких цін на авіаперельоти на постійній основі.

Безкоштовна реєстрація на рейс через інтернет доступна на сайті wizzair.com за 30 днів і не пізніше ніж за 3 години до часу вильоту згідно з розкладом для пасажирів із зареєстрованим багажем або без нього. Пасажири, які зареєструються на рейс через інтернет, повинні роздрукувати свій посадковий талон і прибути з ним в аеропорт не пізніше, ніж за 40 хвилин до часу відльоту за розкладом. Реєстрація через інтернет допоможе їм уникнути черг на реєстрацію в аеропорту і дасть змогу пройти одразу до виходу на посадку*.

Нові правила для реєстрації через інтернет діють для всіх бронювань, починаючи з 23 січня 2014 року, для рейсів, які здійснюватимуться з 26 лютого 2014 року.

Реєстрація в аеропорту є додатковою послугою, вартість якої складає 115 грн (за умови придбання послуги на сайті wizzair.com**). Повністю безкоштовною реєстрація на рейси «Візз Ейр Україна» буде у випадку реєстрації пасажира через інтернет.

* У зв’язку з вимогами імміграційного й паспортного контролю на окремих маршрутах, пасажири, які пройшли реєстрацію на рейс через інтернет, повинні підійти до стійки реєстрації, щоб надати для перевірки свої імміграційні документи. Пасажирам із зареєстрованим багажем потрібно підійти до стійки реєстрації з необхідним проїзним документом заздалегідь, однак, у будь якому разі, не пізніше ніж за 40 хвилин до часу відльоту згідно з розкладом.  

** Додатковий збір за реєстрацію на рейс в аеропорту не стягуватиметься в тих аеропортах, де реєстрація через інтернет поки що недоступна.

Про авіакомпанію «Візз Ейр Україна»

«Візз Ейр Україна» експлуатує флот, який складається з 4-х літаків Airbus A320, і пропонує перельоти по 32 напрямкам до 12 країн з 4-х українських міст. Команда з 150 професіоналів забезпечує найвищу якість послуг за конкуренто низькими цінами, завдяки чому 1 млн пасажирів скористалися послугами «Візз Ейр Україна» у 2013 році.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *