ОСТАННІ НОВИНИ

Очільники Рівненської ОДА подали у відставку, а міліція покинула будівлю адміністрації

|

Після чотирьох годин переговорів, о 17:00 представники правоохоронних органів покинули будівлю Рівненської облдержадміністрації, а керівники області написали заяви про вихід у відстаку. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Всеукраїнського об’єднання «Свобода». 

Протягом чотирьох годинної облоги будівлі жителями міста та області виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко та заступник голови ОДА Олексій Губанов написали заяви про свій вихід у відставку. Після ухвалення цього рішення півсотні працівників правоохоронних органів покинули будівлю ОДА. Разом із ними з будівлі вийшло і кількадесят чоловіків спортивної зовнішності, які перебували за спинами правоохоронців.

«Через мас-медія я закликаю всіх рівнян вийти сьогодні на місцевий Майдан, підтримати мітингувальників та Народну Раду. Всіх жителів міста, які сильні духом, я прошу прийти до Народного дому та вступити до загону самооборони. Тільки разом ми зможемо відстояти наші права та захистити інтереси громади й України», – прокоментував ситуацію народний депутат України від ВО «Свобода» Олег Осуховський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *