ОСТАННІ НОВИНИ

П`ятеро осіб отруїлися у Львові, скуштувавши десерт у піцерії

|

Протягом 15-17 січня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з попередніми діагнозами «харчова токсикоінфекція» «гостра кишкова інфекція» та «гастроентероколіт» госпіталізовано 5 осіб, з них 2 дитини

Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

За інформацією працівників Головного управління Держсанепідслужби у Львівській  області, Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, потерпілі 13 і 16 січня вживали десерт “Тірамісу” у піцеріях «Піца Челентано».

Працівниками Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області  спільно з ДУ «Львівський обласний лабораторний центр ДСЕС України»  розроблений план заходів з локалізації спалаху. Складені поіменні списки захворілих, з’ясовано коло контактних із захворілими на місці виникнення спалаху та у домашніх вогнищах. Проводиться медичне спостереження за контактними. 17 січня Галицьким районним відділом Львівського міського управління ГУ ДСЕС у Львівській області за фактом харчового отруєння розпочате розслідування.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан потерпілих на 6.00 18 січня – середньої важкості. Протиепідемічні заходи продовжуються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *