ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проти «драконівських» законів протестують в касках та венеційських масках

|

На львівському Євромайдані сьогодні ввечері зібралось більше сотні громадян, які, зокрема й своїм одягом висловлювали протест та несприйняття законів, прийнятих вчора Верховною Радою України та які запроваджують в країні диктатуру. Про це інформує кореспондент Львівського порталу з місця події.

Люди, які прийшли на Євромайдан, відверто своїм виглядом демонструють, що не згодні до залякувань влади. Вони одягли будівельні каски, респіратори, а найвинахідливіші вбрали карнавальні костюми, зокрема, можна було бачити протестувальників у вишуканих венеційських масках з пір’ям чи ж у масках смерті.

Спілкуючись з журналістами, учасники протесту заявляли, що боротимуться різноманітними методами проти обмеження громадянських прав і свобод, адже проголосовані парламентом закони є неприйнятними для демократичної держави.   

Також були на Євромайдані кілька десятків представників так званого правого сектору. Всі без винятку із закритими чорними масками обличчями та у касках для велосипедистів чи байкерів.

Як розповів начальник Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській області Сергій Зюбаненко, перед тим, як прийти на Євромайдан, ці хлопці мандрували центральними вулицями міста. Водночас міліціонер наголосив, що до правоохоронних органів не надходило попередження про подібну масову акцію. Під час ходи молодики підривали петарди, про що були складені адмінпротоколи. Після гучного маршу центром міста, хлопці пройшли на площу та зупинились біля наметів Євромайдану, де вели себе цілком пристойно.   

 

Фото: www.dancor.sumy.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *