ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю на площі Ринок відбудеться загальноміське освячення води

|

У неділю, 19 січня, в день свята Богоявлення Господнього, о 14:00 годині на площі Ринок відбудеться загальноміське освячення води за участю духовенства різних християнських конфесій. Цього року чин освячення води очолить духовенство Української Греко-Католицької Церкви.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 «Традиційно у Львові, освячення води звершується за участю духовенства Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви. Цьогоріч, згідно з графіком, погодженим усіма церквами, чин освячення води очолюватиме Високопреосвященний Ігор (Возьняк) Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ», – зазначили в управлінні внутрішньої політики ЛМР.

Перед початком освячення води, з 13.30 год на сцені буде виступати Галицький камерний хор «Слов’янка» Храму Різдва Івана Хрестителя УГКЦ.

Також о 13.45 год свою виставу покаже шкільний театр «Ляльки і люди» при НВК ім. В. Симоненка.

«Дуже важливо, щоб діти розвивались духовно, ми намагаємося дати дітям таку можливість, тому наші вихованці завжди беруть активну участь у конкурсах та фестивалях», – розповіла Тетяна Куляса, керівник шкільного театру «Ляльки і люди».

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *