ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию 16-річний підліток вимагав гроші, залякуючи фізичною розправою

|

У Стрию правоохоронці припинили злочинну діяльність 16-річного зловмисника, котрий упродовж двох місяців залякував  місцевого мешканця та вимагав у нього гроші.

Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Днями у Стрийський міський відділ звернувся 18-річний стриянин. Молодий чоловік повідомив, що йому погрожують   фізичною розправою  і вимагають   гроші.

У результаті вжитих співробітниками сектору карного розшуку та слідчого відділу Стрийського міськвідділу міліції заходів, злочинну діяльність зловмисника було припинено. Ним виявився 16-річний місцевий мешканець, який вже мав неприємності з законом.

«Упродовж грудня-січня неповнолітній погрожував застосуванням насильства як щодо самого потерпілого, так і щодо  близьких йому людей.    Заляканий хлопець  передав зловмиснику  грошові кошти в  сумі більше  5 тисяч гривень. Ці гроші зловмисник витрачав на власні потреби, за чужий рахунок дозволяв собі жити «на широку ногу», – повідомив головний міліціонер Стрийщини підполковник міліції Василь Кулик.

Відомості про дане  кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою  кваліфікацією  ч. 1 статті 189 КК України (Вимагання).  Вчинене правопорушення карається обмеженням волі на строк до п`яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *