ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні створили мережу колективного самозахисту учасників Євромайдану

|

Сьогодні, 3 січня, у Львові активісти презентували проект Всеукраїнської мережі колективного самозахисту учасників Євромайданів «СВОЇ». Мережа СВОЇ є проектом об’єднання «Сила людей». Про це Львівський портал повідомила ГО «Разом».

мета якого захистити членів мережі та забезпечити відчуття безпеки в її учасників.

Ідея мережі полягає у забезпеченні колективного самозахисту усіх членів об’єднання. Це відбуватиметься шляхом: «Сьогодні допоможеш ти – завтра допоможуть тобі! Один – за всіх і всі – за одного!» Презентував проект громадський активіст, ініціатор Об’єднання «СИЛА ЛЮДЕЙ» Віталій Ковтун.

Наразі мережа СВОЇ вже діє, зокрема у Новорічну ніч активісти прийшли підтримати СВОЇх під Лук’янівське СІЗО у Києві, яких влада досі утримує як заручників – А.Дзиндзя, В.Кадура та В.Смолій.

Також подібна акція відбулася на Косогірному провулку, де досі утримується 21-й річний студент, – Ярослав Притуленко. Приєднатися до мережі СВОЇ можна заповнивши анкету: http://goo.gl/FW4LFI

 «Стіни впадуть – воля прийде!»

Юрист Координаційного центру надання адвокатської допомоги учасникам Євромайдану Уляна Пак зазначила, що у Львові вже діє Центр надання адвокатської допомоги учасникам Євромайдану, який об’єднує понад півсотні адвокатів та правників Львівщини. Адвокати Центру на громадських засадах готові надавати фахову правову допомогу всім учасникам Євромайдану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *