ОСТАННІ НОВИНИ

Влада організувала тотальні провокації та репресії проти активістів Автомайдану

|

3 січня 2014 року близько двадцяти представників правоохоронних органів, більшість із яких – майори і підполковники, затримали один із автомобілів учасників Автомайдану, що пікетували Межигір’я. Автівку утримують під приводом того, що нею буцімто збили інспектора Державтоінспекції.

Насправді ж даішник підійшов до авта, що рухалося із надзвичайно низькою швидкістю, відірвав бокове дзеркало і впав, удавши, нібито його збила машина. Однак десятки свідків стверджують, що жодного наїзду на інспектора не було. Це також зафіксував відеореєстратор. Про це Львівський портал повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Автівка, яку оточили міліціянти, зараз перебуває на вулиці Володимирській біля станція метра «Золоті Ворота». На місце прибуло декілька слідчо-оперативних груп, які опечатують машину та звинувачують власницю авта у скоєнні наїзду на даішника.

«Ця подія свідчить про те, що влада і далі реалізовує план зі знищення Майдану. Зараз зачистці та репресіям піддано учасників Автомайдану. Як відомо, усіх, хто брав участь у недільній поїздці до Межигір’я (а це декілька тисяч автомобілів), викликають у міліцію та ДАІ, де на місці інспектори відбирають водійські права. Таким чином Державтоінспекція позбавляє активістів можливости здійснювати будь-які дії в рамках Автомайдану. Це свідчить про подальшу тактику репресій, яку здійснює режим. Насправді иншої мови, окрім репресій, переслідувань і провокацій, у нинішньої влади немає», – заявив народний депутат, заступник Голови ВО «Свобода» Юрій Сиротюк, який разом із параламентарем-свободівцем Олексієм Кайдою, а також депутатами від «УДАРу» та «Батьківщини» перебувають на місці події, вимагаючи відпустити власницю затриманого авта.

Фото: прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *