На Новий рік активісти Майдану спробують встановити світовий рекорд з виконання гімну

|

У новорічну ніч з 31 грудня 2013 р. на 1 січня 2014 р. на Майдані Незалежності спробують встановити світовий рекорд з виконання національного гімну. Про це повідомив народний депутат Олесь Доній на брифінгу у прес-центрі Штабу національного спротиву, передає прес-служба ВО “Батьківщина”.

За словами нардепа, концертна програма зі святкування Нового року на Майдані Незалежності розпочнеться о 21:00 31 грудня. В новорічну ніч зі сцени Майдану виступлять відомі українські гурти та виконавці – ТНМК, Тартак, Руслана, Скай, Лана, Марія Бурмака, Мандри.

“Ми ухвалили концепцію “барикадного” Нового року. Запрошувати на виступи зірок естради, які не розуміють духу Майдану, на наш погляд недоцільно. Тому в новорічну ніч зі сцени виступить перша двадцятка українських рок-гуртів, які до цього постійно брали участь у житті Майдану”, – зазначив Доній.

Він повідомив, що у цьогорічному святкуванні буде принаймні дві родзинки. Перша – спроба встановити світовий рекорд, коли за кілька хвилин до Нового року весь Майдан співатиме гімн України. “Представники Книги рекордів Гіннеса будуть присутні на Майдані, щоб зафіксувати рекорд”, – зазначив народний депутат.

Друга родзинка – це зірковий вертеп, участь в якому цього року візьме понад 20 політиків, громадських діячів, журналістів, музикантів. Зокрема, одного з трьох царів гратиме Лесь Подерев`янський, Ірода – Володимир Ар`єв, одного із чортів – Сергій Поярков, солдата – Сашко Положинський, “тітушок” – Фоззі і Фагот.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *