ОСТАННІ НОВИНИ

Якою буде новорічна ніч з ТРК «Львів»

|

ТРК «Львів» та студія «Магарич» запрошують телеглядачів зустріти Новий рік «Тільки у Львові». Про це інформує прес-служба ТРК «Львів».

Опівночі на ТРК «Львів» добірний український гумор, найкращі співаки та колективи такі як: Ірина Білик, Гарік Кричевський, Піккардійська терція, Олександр Божик, Владіслав Левицький, Андріана, Олена Корнєєва, Назар Савко, балет «Життя» та інші – у проекті «Тільки у Львові».

Інформаційним партнером свята є радіо «Львівська хвиля».

«До новорічної ночі ми готуємось дуже ретельно, – коментує перший заступник генерального директора ТРК «Львів» Людмила Майор, – зйомки новорічної програми «Тільки у Львові» проходили за участі найкращих зірок Львова та України. До підготовки цього проекту підійшли з усією серйозністю, і це буде, без сумніву, найбільший український новорічний концерт в ефірі. Тому сподіваємось, що Твій Рідний Канал приємно здивує глядачів у новорічну ніч».

«Це буде своєрідна екскурсія Львовом, – зазначає ведуча новорічної програми Христина Купльовська, – покажемо глядачам у гумористичному забарвлені поведінку львів’ян, гостей міста, кумедні типові львівські ситуації. Сподіваємось, що глядачі оцінять наші старання та цікавий, на нашу думку, україномовний продукт».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *