ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 47-річна жінка вбила свого співмешканця

|

Близько десятої години вечора на кухні між мешканцями однієї із львівських квартир виник конфлікт. Словесні баталії переросли у шарпанину. Як останній аргумент 45-річний чоловік використав горнятко, яким ударив по голові свою співмешканку. Жінка у боргу не залишилася. Схопивши кухонний ніж, вона нанесла опоненту п’ять проникаючих ушкоджень у ділянку рук, грудей та живота. Конфлікт із благовірною закінчився для чоловіка фатально – внаслідок поранень він помер на місці, повідомляє Львівське міське управління міліції.

Коли жінка усвідомила, що скоїла непоправне, звернулася до правоохоронців. Оператору «102» вона повідомила, що в квартиру увірвались троє невідомих, які її побили, а чоловіку завдали ножових поранень.

При цьому вбивця повідомила свої несправжні анкетні дані.

Після приїзду правоохоронців, жінка зізналася у скоєному. Доки слідчі Личаківського районного відділу міліції міста Львова встановлюють деталі вбивства, підозрювану поміщено в ізолятор тимчасового тримання  Львівського міського управління міліції.

«На цей відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України», – повідомив перший заступник начальника, начальник слідчого відділення  Личаківського районного відділу міліції  Сергій Ситник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *