ОСТАННІ НОВИНИ

Януковичу повезли труну в Межигір’я

|

Автопробіг на Межигір’я з метою проведення попереджувального пікету під гаслом «Солідарність проти терору!» стартував сьогодні з Києва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

До резиденції Януковича вирушили дві автоколони – з Европейської площі та від станції метра «Героїв Дніпра». Також на Межигір’я вирушила колона велосипедистів. Загалом кількість учасників сягає понад 1000 осіб, їхня численність постійно зростає!

Разом з учасниками автопробігу до Межигір’я вирушила порожня труна із жалобними стрічками.

Напередодні з’явилася інформація про провокації, які має намір застосувати Янукович проти учасників акції. Знову його основною зброєю проти народу мають стати «тітушки». Осіб кримінальної зовнішности звозили до столиці тисячами.

Аби уникнути нападів «тітушків» та спецпризначенців, обидві автоколони супроводжують народні депутати України від опозиції та загони самооборони Майдану.

З самого ранку ДАІ поставила посилені блокпости на повороті з траси на Межигір’я. За машинами –фури та будівельна техніка. А високий паркан Януковича «оздоблений» колючим дротом – «як на зоні», відзначають учасники автопробігу. Традиційно роль живого щита виконують строковики Внутрішніх військ. За ними – «Беркут».

Фото Олександра Архата

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *