ОСТАННІ НОВИНИ

Гра «Янукович: Тюряга 3D» стала лідером в Google Play

|

В мобільному додатку для смартфонів на Android «Янукович: Тюряга 3D» можна поспостерігати як гарант в камері дивиться по телевізору новини з Євромайдану та слухає Михайла Круга.

Додаток менш ніж за добу після запуску вийшов в лідери Google Play в розділі «Безкоштовні ігри». Його скачало більше 24 тис. користувачів, повідомляє AIN.ua.

Як розповідає творець додатку Владислава Кастільо, гра не про Януковича, а про те, як український президент в спокійній обстановці спостерігає за подіями на Євромайдані.

 

У в`язниці ж гарант конституції знаходиться тому, що його там хочуть бачити багато жителів України. Сюжет гри простий – на екрані пристрою видна тюремна камера з видом на Кривий Ріг. У камері стоїть телевізор, який показує свіжі новини з Євромайдану, радіо з репертуаром Михайла Круга і миска з апельсинами.

За словами Владислава, додаток він створив за три дні, поки знаходиться на лікарняному. Зараз він приймає пропозиції щодо подальшого розвитку сюжету. Вже надійшли пропозиції зробити можливість перемикати телеканали, де будуть показувати відео з вінком, яйцем або ялинкою. Частина користувачів також висловилася за введення «опцій» вбивства і зґвалтування, більше ж радикально налаштовані громадяни навпаки пропонують «посадити майданутих авторів».

Новий погляд

Відео: VladCastillo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *