ОСТАННІ НОВИНИ

ВО «Майдан» обирає лідерів

|

Рада Всеукраїнського об´єднання «Майдан» прийняв рішення відмовитися від інституту співголів і вибрав 5 з 7 членів президії Ради Майдану 

Як повідомили «Коментарям» у «Батьківщині», членами президії став народний депутат фракції ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, народний депутат фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, народний депутат фракції УДАР Валерій Пацкан.

А також співачка Руслана Лижичко та представник студентства Єлизавета Щепетильникова.

Ще два члени президії Ради ВО «Майдан» будуть затверджені на наступному засіданні.

Координатором президії ВО «Майдан» на місяць (планується щомісячна ротація ) обрано Руслана Лижичко.

Крім того, для нормалізації роботи Ради Майдану створено вісім комісій, які працюватимуть у складі Ради: програмна, зовнішньополітична і комісія з питань євроінтеграції, художня, з питань молоді та студентів, інформаційна, мобілізаційна та по роботі з регіонами, з питань співпраці з громадськими організаціями та профспілками, а також комісія з питань правозахисту.

Як повідомляли «Коментарі», 22 грудня в рамках Народного віча опозиція оголосила про створення всеукраїнського громадського об´єднання «Майдан». До керівного складу ради «Майдану» увійшли: Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок, Віталій Кличко, Юлій Луценко, а також співачка Руслана та ректор Київ-Могилянської академії Сергій Квіт. Пізніше Руслана відмовилася від співголовування в «Майдані».

Фото: Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *