ОСТАННІ НОВИНИ

МВС вже розшукує третього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол, двоє уже затримані

|

За підозрою у скоєнні нападу на Тетяну Чорновол міліція розшукує мешканця Києва Котенко Cергія Олександровича, 1984 року народження. Про це йдеться у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

“Всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місць можливого перебування підозрюваного і шляхів пересування повідомити правоохоронним органам за телефонами: 256-10-02, 0800-50-02-02”, – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що двоє чоловіків, причетних до нападу на журналістку й активістку Тетяну Чорновол, затримані.

«Вже встановлено трьох осіб, причетних до нападу на громадську активістку. Двоє з них затримані. З ними проводять слідчі дії», – сказав глава міністерства Віталій Захарченко Захарченко.

Він зазначив, що розслідування кримінального провадження за фактом нападу на Чорновол знаходиться на його особистому контролі.

Правоохоронці встановлюють мотиви нападу. Також здійснюються оперативні заходи, спрямовані на затримання ще одного фігуранта.

За словами Захарченка, на жаль, правоохоронцям не дали можливості відразу ознайомитися із записом відео-реєстратора з автомобіля потерпілої.

Як повідомляли «Коментарі», раніше у МВС України офіційно підтвердили інформацію про затримання одного з підозрюваних у нападі на журналістку й активістку Тетяну Чорновол.

Нагадаємо, вночі 24 грудня невідомі чоловіки жорстоко побили журналістку і громадського діяча Тетяну Чорновіл. Вранці активісти пікетували МВС з вимогою відставки міністра Віталія Захарченка.

Президент Янукович доручив Віталію Захарченку та Віктору Пшонці вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Сама журналістка пов´язує напад зі своєю активною громадською діяльністю.

Представники опозиції переглянули запис відео-реєстратора з машини Тетяни Чорновол і встановили марку автомобіля і номерні знаки нападників.

РБК-Україна, Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *