ОСТАННІ НОВИНИ

Пшонка чекає результатів розслідування щодо Чорновол уже сьогодні ввечері

|

Прокуратура шукає свідків зухвалого нападу на журналістку й активістку Тетяну Чорновол і просить очевидців телефонувати за номером телефону (044) 200-21-51.

Про це повідомляє прокуратура Київської області, уточнюючи, що напад стався близько 1:00 в ніч на 25 грудня на автодорозі Бориспіль-Київ поблизу с. Гора.

У свою чергу, генеральний прокурор Віктор Пшонка під час підсумкової колегії Генпрокуратури заявив, що слідство має декілька версій побиття журналістки.

Він заявив, що вранці було створено слідчо-оперативну групу для розслідування побиття Тетяни Чорновол, повідомляє прес-служба ГПУ.

“Керівником групи процесуальних керівників я призначив свого заступника Романа Андрєєва. Проведення самого розслідування Генеральною прокуратурою доручено Головному слідчому управлінню Міністерства внутрішніх справ”, – сказав Пшонка.

За його словами, зранку на місці побиття Чорновол проводиться повторний огляд, працюють криміналісти.

“І вже до вечора ми чекаємо перших результатів”, – заявив генпрокурор.

Пшонка поінформував про те, що слідчі вже звернулися до всіх можливих очевидців цієї події, а також до організацій, які знаходяться неподалік від місця злочину, з проханням надати відеоматеріали з камер спостереження.

“Сьогодні надзвичайно важливо в умовах максимальної відкритості розслідувати цю справу. Слідство ретельно вивчить всі можливі версії злочину. На теперішній час ми маємо таких версій декілька”, – зазначив він.

Генпрокурор звернувся до прокурорів обласного рівня: “Всі події, пов’язані з діяльністю журналістів, перешкоджанням їх законній професійній діяльності – ви зобов’язані брати під особистий контроль в регіоні”.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *