ОСТАННІ НОВИНИ

Львів буде чистим, незважаючи на непроплати Казначейства

|

Незважаючи на те, що Казначейство досі не проплатило місту 18,5 млн грн за придбану снігоприбиральну техніку, місто прибиратимуть як зазвичай. Це пообіцяв міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час виїзного брифінгу.

«Все прибирання у місті буде проводитись згідно правил, які є затвердженні. Піскосуміш, паливо є в необхідній кількості, щоправда нова техніка ще нам не поступила. Є тільки та техніка, що працює у місті в останні роки. Є нова техніка, яку ми закупили, але вона до Львова ще не приїхала через те, що Казначейство заблокувало на ці цілі 18,5 млн грн. Сподіваюсь, що ці кошти будуть проплачені найближчим часом. Але незважаючи на це, прибирання у місті буде проводитись як і зазвичай. На щастя, ніяких проблем на сьогодні немає», – зазначив він.

Нагадаємо, цього року місто проводить закупівлю 35 одиниць спецтехніки, 2 обладнань (для ЛКП «ШРП» районів): 12 піскорозкидувачів; 11 підмітальних тракторів, 2 обладнання – зберігаються на базі продавця; 4 екскаватора – отримано; 3 мінінавантажувача – отримано; 4 автогрейдера; 1 багатофункціональний автомобіль — отримано. «Тобто, отримали тільки 8 одиниць техніки. Решту підприємства не передають, поки не отримають кошти. У казначействі «висить» понад 9 млн грн», – зазначили у департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *