ОСТАННІ НОВИНИ

Угода про «Відкрите небо» запрацює не раніше 2015 року

|

Угода між Україною та ЄС про спільний авіаційний простір та «Відкрите небо» може запрацювати вже влітку 2015 року. Про це на брифінгу сказав віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, передає кореспондент УНН.

«Одна з найважливіших подій повороту авіації – це парафування угоди про «Відкрите небо», яке відбулось у цьому році на саміті у Вільнюсі. Наступним етапом… протягом кількох наступних місяців буде його підписання. Ми плануємо, що угода про «Відкрите небо» запрацює з літнього розкладу 2015 року, а це означає збільшення кількості авіакомпаній, збільшення кількості рейсів, створення конкуренції, підвищення якості послуг та зниження вартості квитків», – зазначив віце-прем’єр. Він також відзначив, що на сьогодні в Україні працює 10 лоукост авіаперевізників, 6 з яких залучені саме у 2013 році. «І збільшення пасажиропотоку в цьому році буде близько 7%», – прогнозує О.Вілкул.

Нагадаємо також, що з 1 грудня 2013 року набрала чинності Угода про співробітництво щодо цивільної глобальної навігаційної супутникової системи (GNSS) між ЄС та Україною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *