ОСТАННІ НОВИНИ

У поштовій бандерольці виявили холодну зброю

|

Працівники Львівської митниці Міндоходів викрили спробу незаконного переміщення через митний кордон України зброї. Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Так, на митний пост «Львів – поштовий» надійшло міжнародне поштове відправлення. Згідно з митною декларацією її з Польщі відправив громадянин Ч. на адресу нашого співвітчизника у Кіровоградській області.

Під час огляду цього міжнародного поштового відправлення виявлено ніж у піхвах з опорою завдовжки 34,6 см. та з надписом на клинку німецькою мовою. Руків’я виготовлено з дерева, на якому містяться металеві символи у вигляді орла зі свастикою та символу у формі блискавки.

Згідно з висновком спеціаліста, це кинджал 1939 року випуску виробництва Німеччини, який є холодною зброєю. Так, громадянин здійснив пересилання через митний кордон України у міжнародному поштовому відправлені товару, забороненого до пересилання актами Всесвітнього поштового союзу.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 473 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *