ОСТАННІ НОВИНИ

За рік прикордонники Мостиського загону виявили 286 недійcних паспортів

|

Протягом 2013 року на ділянці Мостиського прикордонного загону виявлено 13 підробних, 8 чужих та 286 недійсних паспортних документів у громадян в пунктах пропуску. Про це йшлося на нараді, в якій взяли представники Західного регіонального управління, керівництво та офіцери прикордонного загону, а також начальники прикордонних підрозділів, які здійснюють безпосередню охорону кордону в межах Яворівського, Мостиського, Старосамбірського та Турківського районів Львівської області. Про це повідомляє прес-служба загону.

Протягом 2013 року обстановка на ділянці прикордонного загону була складною та динамічною – це і стабільно зростаючий пасажиро-транспортний потік в пунктах пропуску, непоодинокі випадки затримання нелегальних мігрантів, як в пунктах пропуску так і на «зеленому» кордоні, переміщення через кордон зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, прекурсорів та психотропних засобів, незаконне перевезення товарів та тютюнових виробів.

В цілому, за 2013 рік на ділянці загону кордон перетнули 8,8 млн. осіб та 2,66 млн. транспортних засобів. Персоналом загону затримано 166 порушників державного кордону, 130 одиниці зброї, 1949 штук боєприпасів, 585 грам наркотичної речовини, 10 тис. 878 грам психотропних речовин, 5 тис. 475 грам прекурсорів, у 389 випадках виявлено порушень щодо переміщення товарів через державний кордон на суму 4,3 млн. гривень, до адміністративної відповідальності притягнуто 934 осіб та накладено штрафів на суму 350 тис. гривень, вилучено 1 викрадений, 16 транспортних засобів з ознаками підробки номерів агрегатів та невідповідністю документів, 25 автомобілів, як засіб переміщення контрабанди, виявлено 13 підробних, 8 чужих та 286 недійсних паспортних документів у громадян в пунктах пропуску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *