ОСТАННІ НОВИНИ

Під час стрілянини у центрі Києва грабіжники викрали сумки з грошима

|

Під час стрілянини вчора у центрі Києва по вулиці Фрунзе грабіжники викрали 100 тисяч гривень. Про це УНН повідомили у МВС.

Як зазначили правоохоронці, напад на автівку «Мітсубіші Паджеро», у якій перевозили кошти, був скоєний тоді, коли вона виїжджала з території Київського дослідно-експериментального механічного заводу, що на вулиці Фрунзе.

«Під час руху йому перекрив дорогу автомобіль «Мерседес МЛ» чорного кольору, з якого вийшли чотири невстановлених особи, на головах у яких у були одягнені в’язані маски чорного кольору, в руках тримали сокири та ножі, і почали наносити удари по автомобілю.

Внаслідок дій невстановлених осіб було пошкоджено 3 колеса автомобіля, розбито скло, а також спричинені тілесні ушкодження водію у вигляді забою м’яких тканин голови зліва. У цей час неподалік від місця події у власних справах, непов’язаних із виконанням службових обов’язків, знаходився оперативний працівник ВДСБЕЗ, який з метою припинення протиправних дій нападників, із пристрою для відстрілу гумових куль здійснив постріли по автомобілю нападників, на що вони у відповідь здійснили постріли з невстановленої вогнепальної зброї і з місця події зникли на своєму автомобілі.

Під час нападу невідомі особи із салону автомобіля «Мітсубіші Паджеро» викрали пристрій для відстрілу гумових куль «Фелікс» та дві сумки із власними речами потерпілого де зберігалися 100 000 гривень», — зазначили правоохоронці.

СВ Подільського РУ ГУМВС України у місті Києві розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 КК України.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *