ОСТАННІ НОВИНИ

«Газпром» знизив ціну газу для України на третину

|

“Газпром” знизив ціну газу для України до $268,5 за тисячу кубометрів.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” .

“Газпром” і “Нафтогаз України” у вівторок у присутності президентів двох країн підписали доповнення до “Контракту на купівлю-продаж, поставки, обсяги та умови транзиту природного газу на 2009-2019 рік” від 19 січня 2009 року.

Як заявив на прес-конференції за підсумками підписання президент РФ Володимир Путін, підписаний документ дозволяє “Газпрому ” поставляти газ на Україну за ціною $268,5 за тисяч кубометрів, тоді як зараз вона становить понад $400.

“Газпром” і “Нафтогаз” підписали доповнення , яке дає можливість “Газпрому”, що він і має намір робити, – продавати на Україну газ за ціною $ 268,5 за тисячу кубів ” , – сказав Путін.
“У всякому разі, ми вважаємо, що це теж тимчасове рішення. Маючи на увазі, що довгострокові, довготривалі домовленості мають і будуть досягнуті. Це стосується і поставок газу на Україну, це стосується і забезпечення безперебійного транзиту російським споживачам у Європі”, – заявив президент РФ.
“Росія готова і далі йти назустріч нашим партнерам, але перед нами стоїть завдання виробити дійсно ефективну і довгострокову схему взаємодії”, – заявив Путін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *