ОСТАННІ НОВИНИ

Олега Панаса можуть звільнити ще сьогодні

|

Львівського фотокореспондента Олега Панаса можуть звільнити ще сьогодні. Про це повідомив на сторінці у facebook народний депутат від Львівщини Михайло Хміль.

«Щойно розмовляв з адвокатом львівського фотокореспондента Олега Панаса, яка розповіла про підписання угоди між слідством та підозрюваним О.Панасом. Загалом робота зі слідством велась сьогодні впродовж кількох годин, починаючи з 10.00 год ранку і до 15.00. год.

Слідство зняло підозру, що ніби Олег винен за п’ятьма статтями Кримінального кодексу, які йому інкримінували раніше. Укладено угоду між слідством та підозрюваним, за якою Олега звинувачують лише в порушенні громадського спокою. Це за собою несе сплату штрафу у 850 грн. Матеріали передані в Шевченківський райсуд, де впродовж години – двох мали б винести рішення і вже сьогодні можна сподіватись, що Олега Панаса звільнять з-під варти в залі суду, із закриттям при цьому всіх кримінальних справ», – повідомляє М.Хміль.

Нагадаємо, Олег Панас був затриманий у Львові відповідно до постанови Шевченківського райсуду м.Києва в якості підозрюваного.

Його підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених статтями № 194, 294, 341, 342, 345 ККУ. (Зокрема, за цими статтями звинувачують в масових безладах, пошкодженні майна, розбої, захопленні громадських та державних будівель, опорі представникам міліції та ін.).

Олег Панас є активістом Євромайдану. Він працював у Києві та був свідком подій, що сталися вночі 30 листопада, коли бійці «Беркуту» розігнали мирних мітингувальників та жорстоко їх побили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *