ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко вирішив повісити рукавички на цвях

|

Керівництво Всесвітньої боксерської ради (WBC) прийняло рішення оголосити Віталія Кличка почесним чемпіоном світу

Український боксер визнаний одним із найвидатніших і найуспішніших супертяжів – чемпіонів в історії цієї організації, повідомляє klitschko-brothers.com. Таким чином, WBC неофіційно підтримав Віталія Кличка в його політичній діяльності в Україні, розуміючи, що він не зможе захистити свій титул на рингу в осяжному майбутньому.

Рішення WBC зробити Кличка почесним чемпіоном дає йому можливість пізніше точно вирішити, йде він з професійного боксу чи знову оскаржуватиме чемпіонський титул WBC.

«Хочу подякувати WBC та її президенту Хосе Сулейману за підтримку в нашій боротьбі за свободу і демократію в Україні. Для мене було великою честю носити звання чемпіона світу за версією WBC. Рішення WBC залишає мені теоретичну можливість повернення на ринг, але я не можу цього навіть уявити за нинішніх обставин.

Зараз я повністю сконцентрований на політичній ситуації в Україні, і я відчуваю, що саме там я більше потрібен людям. Мій брат Володимир продовжуватиме успішні виступи на рингу, а я буду підтримувати його в його спортивній кар´єрі точно так само, як він підтримує мене в моїй політичній боротьбі», – сказав Віталій Кличко.

Фото – PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *