ОСТАННІ НОВИНИ

Українські та польські митники обіцяють пришвидшитись на час Різдвяних свят

|

Українські та польські митники обговорили ефективність руху через кордон під час Новорічних та Різдвяних свят. Про це повідомляє головне управління Міндоходів у Львівській області.

У пункті пропуску «Медика» (Польща) відбулась зустріч представників митних та прикордонних служб України та Польщі. Під час зустрічі її учасники обговорили можливість збільшення руху через кордон у пунктах пропуску «Шегині-Медика» та «Краковець-Корчова» під час  Різдвяних та Новорічних свят.

Львівську митницю Міндоходів  представляв заступник начальника митниці  Юрій Стороженко, митну палату  в Перемишлі – в.о. директора Ядвіга Зеновіч.

Учасники зустрічі константували, що  досвід минулих років свідчить про збільшення кількості подорожуючих під час Новорічних та Різдвяних свят в обох напрямках. Сторони  домовилися докласти всіх зусиль для забезпечення ефективного і швидкого здійснення прикордонних та митних формальностей для мандрівників.

Було вирішено, що процедура буде здійснюватися з максимальним використанням смуг руху та персоналу,  як на польському так і на українському боці кордону. Також для забезпечення ритмічності руху здійснюватиметься моніторинг ситуації на кордоні.

Фото: прес-служби Міндоходів у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *