ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайдан готує для одного журналіста до 10 осіб охорони

|

У загони самооборони Євромайдану вже записалися понад 4 тис. осіб. Як повідомили «Коментарям» у «Батьківщині», про це сьогодні на брифінгу в штабі національного опору повідомив керівник комендатури загонів самооборони, що базується в столичному Будинку архітектора, Андрій Левус.

За його словами, члени загонів самооборони отримують відповідний інструктаж, зокрема, з безпеки і по наданню першої медичної допомоги. Крім того, зазначив Левус, вже завтра буде представлена Служба охорони журналістів.

«Кожен журналіст, у разі потреби, зможе звернутися на гарячу лінію і попросити про допомогу. Ми будемо надавати по 5-10 хлопців, які будуть вас захищати в разі силових акцій», – сказав він.

Левус повідомив, що комендатура загонів самооборони знаходиться в Будинку архітектора, з керівництвом якого підписано договір оренди. «Ніякого силового захоплення будівлі не відбувалося», – підкреслив він.

Також, за його словами, ліворуч від сцени Майдану встановлено намет, де цілодобово відбувається прийом усіх охочих в загони самооборони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *