ОСТАННІ НОВИНИ

Влада готується до силового захоплення Майдану – Тягнибок

|

Один з лідерів опозиції Олег Тягнибок переконаний, що влада готує силовий варіант захоплення Майдану. Про це він заявив сьогодні на Майдані Незалежності, інформує прес-служба ВО «Свобода».

«Маємо інформацію, що влада, усупереч своїм власним запевненням, готує не просто провокації, а силовий варіант захоплення Майдану. Зараз до Києва стягнули 12 тисяч силовиків – усіх, кого тільки можна. Також влада збирається задіяти різні спецпідрозділи, які чинитимуть тут провокації. Зважаючи не просто на силовий, але, можливо, військовий сценарій, наше завдання – не ступити ні кроку назад. Зараз ми як парламентарі передамо вимоги Майдану владі і наголосимо, що боронь її Боже застосовувати проти мирних протестувальників силу!».

Лідер «Свободи» поінформував громаду, що парламентарі передадуть представникам влади вимоги Майдану та попередять про можливі наслідки в разі застосування сили проти громадян.

«Наші вимоги незмінні – Майдан вимагає покарати злочинців у погонах та притягнути винних до кримінальної відповідальності, негайно звільнити усіх політв’язнів та відправити у відставку уряд. Наступний етап – зміна системи влади в Україні. Проведення виборів на всіх рівнях за новим справедливим виборчим законодавством та з новим складом Центральної виборчої комісії.

Зараз ми як парламентарі покладемо на стіл владі та озвучимо режиму Януковича очі в очі вимоги Майдану. Також попередимо: боронь Боже використати силовиків та військових проти мирних пікетувальників! У такому разі хай режим начувається, бо важко буде стримати реакцію громади в мирних рамках. Народ, який принижують, з якого знущаються – не терпітиме вічно!», – заявив Олег Тягнибок.

Фото: М.Дашкович

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *